Att jobba hos oss

Att jobba hos oss innebär en möjlighet att påverka både din stadsmiljö och hur vi som företag jobbar. Vill du också bidra till en förbättring inom vår bransch? Kolla om någon av nedan lediga tjänster passar dig.

Att jobba hos oss

Att jobba hos oss innebär en möjlighet att påverka både din stadsmiljö och hur vi som företag jobbar. Vill du också bidra till en förbättring inom vår bransch? Kolla om någon av nedan lediga tjänster passar dig.

På Thormans Entreprenad jobbar cirka 150 personer med olika bakgrund, utbildning och kompetensområden. Vi letar alltid efter nya engagerade medarbetare som i sitt jobb vill göra skillnad.

Vi verkar inom en säsongsbaserad bransch. För att kunna behålla vår personal under en längre tid och tillgodose våra kunders behov så satsar vi som företag på att internutbilda vår personal. Det vinner både vi, våra medarbetare och våra kunder på.

Trots vår storlek är vi ett företag med korta beslutsvägar och ett öppet klimat.

För oss är varje medarbetares åsikt viktigt. Därför genomför vi varje år en medarbetarundersökning som ligger till grund för vårt fortsatta förbättringsarbete.

Som anställd hos har har du självklart kollektivavtal, friskvårdbidrag och vi anordnar dessutom trevliga företagsevent.

”Att bli introducerad i en helt ny roll på Thormans Entreprenad har varit en trygg resa. Alltid har de funnits någon som kan svara på mina nyfikna frågor, som har tagit sig tid, alltid någon som bryr sig om hur det går och hur det känns.  

En noggrann, strukturerad och väl genomförd introduktion har gett mig en god grund att stå på, en bra start för att på riktigt komma in i rollen och bli varm i kläderna i min nya tjänst.  

Att bli välkomnad på samma sätt jag blivit till Thormans önskar jag att alla som är nya på jobbet blir, överallt. ”

– Tobias Birgersson Egbom, Projektledare Thormans Entreprenad

Medarbetare trädvård till Linköping

Vi söker nu en person med intresse för träd och trädvård! 

Har du erfarenhet av arbete med träd och beskärning eller inom parkarbete? Är du klätterkunnig, social, lättsam och driven av att alltid leverera ett väl utfört arbete? Vill du utvecklas och lära tillsammans med kollegor i ett engagerat företag? Då är det kanske just dig vi söker till denna tjänst inom trädservice!

Vi tror att du är en person som tar stort eget ansvar för de arbetsuppgifter du tilldelas. Du är noggrann, samarbetsvillig och trivs med att arbeta både i grupp och självständigt. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och strävar alltid efter att kunna visa upp väl genomförda arbeten.

Det är viktigt för oss att du delar vår värdegrund som bottnar i ledorden miljö, engagemang, bemötande och kompetens.

Tjänsten kräver B-körkort för manuell växellåda. 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till och även valt rekryteringskanaler och marknadsföring och undanber oss därför all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt annonsförsäljare.

Meriterande:

  • Motorsågskörkort
  • Erfarenhet av arbete med träd/beskärning och/eller parkarbete
  • Klätterkunnig
  • Utbildning Arbete på väg
  • Utbildning Arbete på hög höjd

Om tjänsten
Heltid. Tillsvidareanställning med 6 månaders inledande provanställning.

Maila oss din ansökan

(CV och personligt brev)

jobba@thormans.se

Märk mailet med ”Trädvård”

Utförare grönyteskötsel till Norrköping

Inför kommande säsong söker vi duktig personal som vill delta i skötseln av Norrköpings innerstad. I rollen som parkarbetare förekommer stor variation på arbetssysslorna som ogräsrensning, beskärning, renhållning, underhåll av lekplatser, plantering och mycket mer.

Om du trivs med att jobba utomhus, har en trädgårdsutbildning och/eller erfarenhet av att arbeta med grönytor så kanske det är dig vi söker! 

Din profil:

Vi söker dig som är engagerad och som alltid gör det där lilla extra! 

Vi tror att du tar stort ansvar över de arbetsuppgifter som du tilldelas. Du är noggrann, samarbetsvillig och trivs med att jobba både i grupp och självständigt. Du trivs även med arbete i högt tempo och strävar alltid efter att kunna visa upp väl genomförda arbeten. 

Som person ser vi gärna att du är självständig, serviceinriktad och intresserad av att utveckla ditt arbete. Du ska vara lösningsorienterad, ha god samarbetsförmåga och ett trevligt bemötande gentemot allmänheten. 

Vi ser gärna att du har någon form av utbildning inom branschen exempelvis en trädgårdsutbildning eller liknande erfarenhet från tidigare arbeten. Det är en fördel om du är bekväm med körning av gräsklippare eller traktorer. Har motorsågs- eller röjsågskort. Eller djupare kunskap inom beskärning av buskar, park- och fruktträd. 

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
– Häckklippning
– Grästrimning
– Plantering
– Ogräsrensning
– Renhållning  

Krav:
B-körkort

Meriterande:

  • Trädgårdsutbildning
  • Utbildning vid naturbruksgymnasium
  • Erfarenhet av grönyteskötsel

Övrigt:
Tillsättning av tjänsterna sker löpande.

Maila oss din ansökan

(CV och personligt brev)

jobba@thormans.se

Märk mailet med ”Grönyteskötsel Norrköping 2021”

KONTAKT

Låskolvsgatan 4
589 41 Linköping

013-465 99 60
Mån-fre 8-16

FÖLJ OSS

THORMANS ENTREPRENAD AB

Thormans är företaget som växt med sina kunder. Vi har på kort tid gått från ett litet bolag till en av de största aktörerna inom entreprenadsbranschen.

Thormans Entreprenad AB är en del av Green landscaping group AB.