Att jobba hos oss

Att jobba hos oss innebär en möjlighet att påverka både din stadsmiljö och hur vi som företag jobbar. Vill du också bidra till en förbättring inom vår bransch? Kolla om någon av nedan lediga tjänster passar dig.

Att jobba hos oss

Att jobba hos oss innebär en möjlighet att påverka både din stadsmiljö och hur vi som företag jobbar. Vill du också bidra till en förbättring inom vår bransch? Kolla om någon av nedan lediga tjänster passar dig.

På Thormans Entreprenad jobbar cirka 150 personer med olika bakgrund, utbildning och kompetensområden. Vi letar alltid efter nya engagerade medarbetare som i sitt jobb vill göra skillnad.

Vi verkar inom en säsongsbaserad bransch. För att kunna behålla vår personal under en längre tid och tillgodose våra kunders behov så satsar vi som företag på att internutbilda vår personal. Det vinner både vi, våra medarbetare och våra kunder på.

Trots vår storlek är vi ett företag med korta beslutsvägar och ett öppet klimat.

För oss är varje medarbetares åsikt viktigt. Därför genomför vi varje år en medarbetarundersökning som ligger till grund för vårt fortsatta förbättringsarbete.

Som anställd hos har har du självklart kollektivavtal, friskvårdbidrag och vi anordnar dessutom trevliga företagsevent.

”Att bli introducerad i en helt ny roll på Thormans Entreprenad har varit en trygg resa. Alltid har de funnits någon som kan svara på mina nyfikna frågor, som har tagit sig tid, alltid någon som bryr sig om hur det går och hur det känns.  

En noggrann, strukturerad och väl genomförd introduktion har gett mig en god grund att stå på, en bra start för att på riktigt komma in i rollen och bli varm i kläderna i min nya tjänst.  

Att bli välkomnad på samma sätt jag blivit till Thormans önskar jag att alla som är nya på jobbet blir, överallt. ”

– Tobias Birgersson Egbom, Projektledare Thormans Entreprenad

Vi söker personal som vill arbeta med grönyteskötsel under säsongen 2020. 
Om du trivs med att jobba utomhus, har en trädgårdsutbildning och/eller erfarenhet av att arbeta med grönytor så kanske det är dig vi söker!

Arbetsuppgifterna sker framförallt på kommunala grönytor eller på bostadsbolags mark. Tillsammans med dina kollegor kommer ni att arbeta i mindre team under olika projekt.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
Häckklippning
Grästrimning
Plantering
Ogräsrensning
Renhållning
Skötsel av återvinningsrum och stationer

Din profil:
Vi söker dig som är engagerad och som alltid gör det där lilla extra! 

Vi tror att du tar stort ansvar över de arbetsuppgifter som du tilldelas. Du är noggrann och samarbetsvillig och trivs med att jobba både i grupp och självständigt. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och strävar alltid efter att kunna visa upp väl genomförda arbeten.

Krav:
B-körkort

Meriterande:
Trädgårdsutbildning
Utbildning vid naturbruksgymnasium
Erfarenhet av grönyteskötsel

Övrigt:
Säsongsanställning april-september, med chans till förlängning.
Rekryteringsprocessen påbörjas först i mitten av januari 2020.

Maila oss din ansökan

(CV och personligt brev)

jobba@thormans.se

Märk mailet med ”grönyteskötsel Linköping”

THORMANS ENTREPRENAD AB

Thormans är företaget som växt med sina kunder. Vi har på kort tid gått från ett litet bolag till en av de största aktörerna inom entreprenadsbranschen. Trots vår storlek behåller vi alltid vår nära relation med våra uppdragsgivare.

KONTAKT

Låskolvsgatan 4
589 41 Linköping

013-465 99 60
Mån-fre 8-16