Torrt är tryggt
Att hålla fukten borta är den absolut viktigaste åtgärden för att säkerställa livslängden på huset, och för välbefinnandet hos de som vistas i det. Därför är det så viktigt att arbetet utförs med ett typgodkänt system och av en kunnig och noggrann leverantör.

Vi arbetar med systemet Jackon Superdrän som är ett modernt dräneringssystem som förenar utmärkta dränerande egenskaper med extra god isoleringsförmåga.
Har du andra önskemål om val av system så ger vi självklart gärna en offert även på det!

En dränering av en husgrund är ett ganska omfattande arbete som kan ställa till det i trädgården. Därför är vårt erfarna team på Mark & anläggning noga med att göra arbetet omsorgsfullt. Vi återställer alltid trädgården när dräneringen är klar så att allt blir fint igen. Och vi ser till att göra det på utsatt tid och till överenskommet pris.

Något annat?
När vi ändå gräver – varför inte göra som många av våra kunder och passa på att anlägga en ny uppfart, ny gräsmatta eller stenläggning? Det blir prismässigt mycket fördelaktigt att göra sådana projekt samtidigt med dräneringsarbetet!

Vi räknar gärna!
Kontakta oss så kommer vi hem till dig och ser över vad som behöver göras. Du får möjlighet att ställa dina frågor till våra kunniga medarbetare och de ger dig en offert med ett fast pris efter hembesöket. Helt kostnadsfritt och utan förpliktelser.

ROT-avdrag
Att dränera en villa är berättigat till ROT-avdrag. Vi hjälper dig såklart med allt pappersarbete kring detta. Mer information om ROT hittar du här >>