Thormans Entreprenad – vi tar hand om din utemiljö!

Grönt är skönt

Välskötta utomhusmiljöer är bra för välbefinnandet, ökar områdes attraktionskraft och skapar en tryggare miljö med mindre nedskräpning. Thormans sköter allt från innegårdar till stadsparker. Våra kunder sträcker sig från enskilda bostadsrättsföreningar till hela kommuner. Alla har de en sak gemensamt – de uppskattar att vi klipper, ansar, rensar, vattnar och krattar för att ”våra” områden ska visa sin allra bästa sida! Alltid enligt överenskommen skötselplan och kostnad.

Thormans Entreprenad, grönyteskötsel

Det är ekonomi också

Vår fördel är vår storlek och bredd. Vi kan jobba rationellt och ge mycket konkurrenskraftiga erbjudanden på grönyteskötsel, med hög kvalitet och servicegrad. Vi träffar dig gärna för att se era behov och räkna fram en offert. Det kan vara allt från planlagd löpande skötsel till utveckling av området med nya planteringar, gräsmattor, rekreationsytor och gångstråk. Oavsett åtagande får du alltid fast pris och ett arbete utfört enligt överenskommen skötselplan.

Thormans Entreprenad, trädgårdsdesign

En leverantör till allt

Med personal anställd året runt har vi möjlighet att bygga upp kunskap om våra kunders behov och snabbt hjälpa till när extra resurser behövs. Som kund hos Thormans har du tillgång till ett komplett utbud av tjänster för utemiljön, som renhållning, dränering och avlopp, vinterväghållning och lekplatsbesiktningar. Se oss som er partner för yttre skötsel och utveckling av era fastigheter.