Thormans entreperenad, dränering av husgrund

Dränering

Att hålla fukten borta är den absolut viktigaste åtgärden för att säkerställa livslängden på husen, och för välbefinnandet hos de som vistas i dem.
Vi arbetar med det typgodkända systemet Jackon Superdrän som är ett modernt dräneringssystem som förenar utmärkta dränerande egenskaper med extra god isoleringsförmåga. Har ni andra önskemål om val av system så ger vi självklart gärna en offert även på det!

Thormans Entreprenad, avlopp

Avlopp

Ett avlopp ska fungera bekymmersfritt i årtionden och samtidigt uppfylla moderna miljökrav. Arbetet bör dessutom gå snabbt och inte lämna fula ärr efter sig. Med Thormans paketlösning hjälper vi er genom hela projektet, från första kontakten med kommunen till återställande av gräsmattor och gångar när installationen är klar. Allt till fast pris.

Alnarp Clearwater System

Bioreningsverk

Vill ni anlägga ett miljövänligt avlopp? Vi kan bygga system som renar vattnet naturligt i ert enskilda avlopp. Läs mer på Alnarp Cleanwater om hur det fungerar eller kontakta oss så berättar vi mer!

Thormans entreperenad, asfalteringsarbete

Övriga mark- och anläggningsarbeten

Vår avdelning Mark & anläggning gör alla typer av arbeten snabbt, snyggt och tryggt. Vi kan hjälpa er med installation av djupbehållare för avfall, anläggning av kompletta innergårdar, asfaltering av parkeringsytor och entréer och alla slags grävarbeten.
Kontakta oss!