Thormans mark och anläggning - plattsättning och mursättning

Känsla

Kommer du ihåg känslan av välbefinnande i att gå barfota på släta solvarma stenplattor? Få saker kan lyfta en trädgård som stensatta gångar, vackra murar och terrasser. Materialet förmedlar känsla och tidlös kvalitet. Och möjligheterna att utveckla en trädgård med murar, gångar och entréytor är i det närmaste oändliga. Har du idéerna hjälper vi dig förverkliga dem. Vill du istället ha hjälp på traven så skissar vi fram en lösning för din fastighet. Kontakta oss!

Thormans mark och anläggning - plattsättning och mursättning

Kunskap

Mur- och plattsättning är ett hantverk som kräver mycket kunskap och känsla – från det så viktiga underarbetet till materialvalet, layouten och stensättningen. Om det så är en vacker stödmur som skapar terrasser av en släntande yta, en uppfart som ska klara belastningen av bilar i många år eller en lummig uteplats så är Thormans erfarna team på Mark och anläggning din garanti för att allt görs rätt i varje steg.

Thormans Entreprenad – vi tar hand om din utemiljö!

Kvalitet

När du beställer platt- och mursättningsarbeten får du inte bara en vackrare miljö, du höjer också värdet på din fastighet. En investering som kommer stå sig i många år. Vi lämnar alltid offerter med fast pris och utför arbetet på överenskommen tid (och självklart så återställer platsen efter oss så allt ser snyggt ut).
Vi utför även asfaltering av uppfarter och parkeringsytor. Med våra partners erbjuder vi helhetslösningar i större byggnadsprojekt.