Thormans Entreprenad

Rent hus

Eller snarare rent utomhus. Det är grunden för att skapa trivsel och hålla fastigheten i gott skick. Skräp inte bara ser illa ut, det gör det OK att skräpa ner mer, ökar skadegörelse och lockar till sig skadedjur. Bor du i en kommun som Thormans ansvarar för ser du vår personal och våra svarta bilar dagligen i vårt kontinuerliga arbete med att hålla rent och snyggt på offentliga platser, åt bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag.

Thormans Entreprenad, renhållning

Ett städat yttre

Vi träffar dig gärna för att gå igenom era renhållningsbehov och räkna fram en offert. Oavsett storleken på åtagande får du alltid fast pris enligt en överenskommen renhållningsplan.
Vår personal är anställd året om vilket gör att vi lär oss era behov. Fast personal gör också att vi snabbt kan sätta in extra resurser när det behövs – vi har nästan alltid någon i närheten som kan rycka ut!

1280px-slider-hem-15-0022_Thormans_bilder_1180_copy

Låt oss plocka upp mer än skräp

Som kund hos Thormans har du tillgång till ett komplett utbud av tjänster för utemiljön, som grönyteskötsel, dränering och avlopp, vinterväghållning och lekplatsbesiktningar. Se oss som er partner för yttre skötsel och utveckling av era fastigheter.
Kontakta oss så berättar vi om fördelarna med en leverantör för allt underhåll av er utemiljö!