Thormans Entreprenad, Trädgårdsdesign

Dina idéer

En trädgård ska vara en plats för avkoppling, glädje och lek. Ett rum bara att vara i! Vad är din dröm? En mysig berså, vattenspegeln i en damm eller den där perfekta gräsmattan?
Berätta för oss så hjälper vi dig att förverkliga dem, från det lilla till det stora!

Thormans Entreprenad, Trädgårdsarkitekt

Våra idéer

Ibland vet man inte riktigt var man ska börja, det är svårt att se vad trädgården kan bli. Känns det igen?
Då kan trädgårdsarkitekten hjälpa dig. Investera några timmar i ett möte i din trädgård så får du både skisser och en plan för helheten.
Vi hjälper dig hela vägen från att förmedla kontakten med trädgårdsarkitekten till offerten på jobbet och färdigställandet av trädgården.

Thormans Entreprenad, Trädgårdsdesign

Engagera oss tidigt

Thormans är en komplett entreprenör inom mark- och anläggningsarbeten. Vi kan göra alla typer av uppdrag i din utomhusmiljö och vara din partner från start till mål. Vårt helhetsåtagande ger ett bättre slutresultat till ett lägre pris.
– Och du får en enda kontakt genom hela projektet!

Plantera en häck

Trädgårdsdesign är inte bara stora projekt. Många trädgårdsjobb behöver kunskap och känsla för att bli bra och är kanske för tunga för att göras själv. Häckar, gräsmattor, stensatta gångar och uteplatser är vanliga uppdrag för oss som vi levererar till fast pris och på utsatt tid.

Skapa en trädgård

Bygger du nytt, eller kanske du precis köpt en villa? Då kan vi hjälpa dig att få ordning på trädgård, uppfart och uteplats i ett svep så du får flytta in på en färdig tomt!
Kontakta oss så gör vi ett kostnadsfritt hembesök och ger dig en offert med fast pris.

Anlägga ett kvarter

Vi gör också de stora projekten. Sitter du i en kommun, ett fastighetsbolag eller bostadsrättsförening och har behov av mark- och anläggningsarbete i samband med nyproduktion eller att förnya befintliga fastigheter? Vi gör totalentreprenaden för alla era utemiljöer.