Dränering

Att dränera huset kan vara en av dina bästa investeringar. Och du kan tryggt anlita oss för arbetet. Vi ger dig fast pris, tydlig offert och vår erfarna personal. Så låt oss dränera ditt hus med ett typgodkänt system som både isolerar mot fukt och håller huset torrt och friskt i många år.
Läs mer >>

Avlopp

Behöver du anlägga ett nytt avlopp? Vi har mångårig erfarenhet och hjälper dig genom hela processen, från kontakten med kommunen till dess allt är klart och marken är återställd. Kontakta oss så visar vi referensuppdrag och räknar fram en fastprisoffert.
Läs mer >>

Trädgårdsdesign

Förverkliga dina trädgårdsdrömmar! Om det så är att sätta en häck, skapa en grön uteplats eller med en trädgårdsarkitekt skapa en helt ny designad trädgård så hjälper vi dig. Du har visionen, vi har kunskapen – kontakta oss så börjar vi planera!
Läs mer >>

Murar & plattsättning

Vackra murar och gångar kan verkligen förhöja upplevelsen och funktionen i en utomhusmiljö. Dela in ett sluttande parti i terrasser med stödmurar eller skapa en uteplats för umgänge och avkoppling. Med mur- och plattsättning trollar du fram fantastiska resultat i både trädgårdar och offentliga miljöer.
Läs mer >>