Att jobba hos oss

Att jobba hos oss innebär en möjlighet att påverka både din stadsmiljö och hur vi som företag arbetar. Vill du också bidra till en förbättring inom vår bransch? Kolla om någon av våra lediga tjänster passar dig.

Lediga tjänster

Att jobba hos oss

Att jobba hos oss innebär en möjlighet att påverka både din stadsmiljö och hur vi som företag jobbar. Vill du också bidra till en förbättring inom vår bransch? Kolla om någon av nedan lediga tjänster passar dig.

Lediga tjänster

På Thormans Entreprenad arbetar cirka 100 personer med olika bakgrund, utbildning och kompetensområden. Vi letar alltid efter nya engagerade medarbetare som i sitt jobb vill göra skillnad.

Vi verkar inom en säsongsbaserad bransch. För att kunna behålla vår personal under en längre tid och tillgodose våra kunders behov så satsar vi som företag på att internutbilda vår personal. Det vinner både vi, våra medarbetare och våra kunder på.

Trots vår storlek är vi ett företag med korta beslutsvägar och ett öppet klimat.

För oss är varje medarbetares åsikt viktigt. Därför genomför vi varje år en medarbetarundersökning som ligger till grund för vårt fortsatta förbättringsarbete.

Som anställd hos har har du självklart kollektivavtal, friskvårdbidrag och vi anordnar dessutom trevliga företagsevent.

”Att bli introducerad i en helt ny roll på Thormans Entreprenad har varit en trygg resa. Alltid har de funnits någon som kan svara på mina nyfikna frågor, som har tagit sig tid, alltid någon som bryr sig om hur det går och hur det känns.

En noggrann, strukturerad och väl genomförd introduktion har gett mig en god grund att stå på, en bra start för att på riktigt komma in i rollen och bli varm i kläderna i min nya tjänst.

Att bli välkomnad på samma sätt jag blivit till Thormans önskar jag att alla som är nya på jobbet blir, överallt. ”

– Tobias Birgersson Egbom, Operativ chef Thormans Entreprenad

Arborist till Linköping

Vi söker nu en arborist med placering i Linköping. Som arborist kommer du att ansvara för besiktningar och utförande av trädvård, samt arbetsledning för mindre grupper när arbetet kräver. Du kommer även att hålla en löpande dialog med Thormans projektledare och beställare.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter
Trädbeskärning
Besiktning av träd
Almsjukeinventering
Formklippning
Skogsröjning

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är utbildad arborist och har arbetslivserfarenhet av arboristyrket.
Som person är du självgående, driven och flexibel. Du har en hög samarbets- och kommunikationsförmåga. Du trivs med att jobba i mindre grupper, men tar samtidigt stort ansvar för det egna arbetet.

Du har god kännedom kring trädvård, skötsel av grönytor och växter och trivs med att leda och stötta andra i deras arbete.

Du är flexibel i din yrkesroll då andra arbetsuppgifter än just renodlade arboristjobb kan förekomma, beroende på säsong.

Krav

  • Utbildad arborist
  • B-körkort
  • Certifiering ETW

Meriterande

  • Minst 3 års yrkeserfarenhet
  • Erfarenhet av arbetsledning
  • Arboristutbildning minst 2 år

Övrigt
Heltid. Tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning.
Vi tillämpar löpande urval och tillsättning av tjänsten.

Maila oss din ansökan

(CV och personligt brev)

jobba@thormans.se

Märk mailet med ”Arborist”